Followers

Monday, November 8, 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?


Assalamualaikum!


hai hai. eh korang korang. korang kenal tak jejaka kat atas ni. ape? kenal? eh..laaa..ade jugak yang tak kenal ae? meyh sini aku kenalkan ae. jejaka di atas ni nama die BEN ASHAARI. die salah seorang blogger yang terkenal + aku selalu ikut perkembangan blog die ok! tak cayo? haha sudah! tak caye tak nak kawan! hakhak.


kenapa buat entry nih? hehe sebab nak join segmen ni la. ape segmen ni? haaaa....entry ni korang kena buat kalau korang nak join aktiviti yg incik Ben ni buat. salah satu objektifnya adalah untuk mendapatkan lebih ramai follower. bukan sebab nak kan populariti tau! tapi untuk menambah koleksi dan juga ilmu. selain tu. bila korang dah ramai follower, korang dapat lah tambah kawan. dapat bertukar cerita, info, ilmu and macam macam lagi lah. kan? haaa..


jadi kepada tetamu tetamu serta pelancong yang berkunjung ke Malaysia blog saya ni, SELAMAT DATANG! ekceh~ macam best je kalau cakap kuat kuat kan? hakhak. enjoy kan membaca and jangan lupe tinggalkan jejak kat shoutmix serta bagilah komen. kalau tak best kutuk je. krikitan itu akan membina sebuah semangat dalam diri. :) 


byebye

27 comments:

momochan said...

selamat berkenalan!!!!

Bella ♥ said...

selamat berkenalan juga! :)

apezs shah said...

apezs dtg bertandang.. salam perkenalan.. dah jadi followers..;)

Izzuddin Fauzi said...

Another piece of Ben Ashaari.com
"Selamat BERKENALAN"
http://c-nurse.blogspot.com/2010/11/ben-ashaaricom-suai-kenal-blogger-anda.html

Bella ♥ said...

thnx apis! :) i'll follow u! :)

Bella ♥ said...

izzudin : Selamat Berkenalan juga! :)

Ajie Mohd Tahir said...

slmt bknlan.
fllw u~

Bella ♥ said...

selamat berkenalan juga ajie! :) kite pun sudah follow anda :)

efa said...

selamat kenalan :)& follow u :D

Puteri Iqa Izyan said...

hye bella!

XD

nur said...

salam kenal dari BA fasa 6
ALL IN ONE

nadya e-man said...

salam kenal...heee...

Bella ♥ said...

efa : selamat berkenalan juga! :)

iqa : hye there iqa! :)

nur : hehe salam kenal buat kamu juga! :)

nadya : hai there! salam kenal! :)

wah! meriah sungguh! :)

LUKISAN PENA said...

tahniah....bw

Bella ♥ said...

tahniah? haha :))

alieff said...

alieff follow sini...
salam perkenalan dari alieff... :)

Thanks Uncle Ben!

Bella ♥ said...

alieff : thnx alieff follow kite! :)
salam perkenalan juga dari saya :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

salam kenal geng batch 6

zmah said...

Setiap blogger ada identiti sendiri..

Lelaki Ini said...

selamat berkenalan

Bella ♥ said...

AFA : salam kenal juga! wah! sama batch ae? :))

zmah : yup! identiti melambangkan peribadi. hehe

lelaki ini : wah! best name. kenapa tak jejaka ini? hehe selamat berkenalan juga anda semua! :)

rieyana ynn said...

bella)))))))))))))))...nak jerit2...hakhak...;d

Bella ♥ said...

hahahahahah....boleh je nak jerit! silakan. hikhik :)) hai yana! salam perkenalan :)

Azrul Hisham said...

salam kenal...datang guling2 dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Bella ♥ said...

wah! hebatnye datang guling guling. heheheh saya nak pergi terbang tinggi la kat blog awak :) tQ melawat blog saya ye. salam kenal juga! :)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com/

Bella ♥ said...

salam perkenalan juga! :)