Followers

Monday, November 15, 2010

remaja sekarang takde otak takde akal!

Assalamualaikum.

takde otak dah! haihh -____-"


entry kali ni bukanlah bermaksud aku nak buat come back. cume nak meluahkan rasa ketidakpuasan hati terhadap segelintir remaja yang bodoh dan tak berakal. dunia sekarang memang dah terbalik. remaja sekarang dah takde kemaluan.


semalam HOT pasal video dua orang remaja yang pi cium mulut depan orang. bapak la bodoh nak mati! tak malu ke nak ciom ciom mulut depan orang? orang yang dah kahwin, yang dah sah pun malu nak berciom depan orang. ni kan pulak...adoi~ malas la nak cakap. kesian. rasa kesian sangat dengan orang orang macam ni. kalau ye sekalipun nak ciom ciom nak buat ringan ringan gi la masuk bilik sana. tak paya nak tunjuk depan orang. orang taknak tengok pun. ishk! 


harini pulak nampak lagi satu video. tapi ni lagi best. ade sorang pengemis tengah dok landing kat tepi tiang. bebudak remaja ni boleh pegi dekat orang tu pi tempeleng orang tua tuh. tak ke terkejut orang tu. kuangajor betul. kalau orang tua tu sakit ke ape ke. boleh mati tau kat situ! bodoh! bodoh! aku marah betul la. masalahnya apa yang dia dapat bila dia buat macam tu? dapat duit ke? cuba lah kalau mak bapak deme pi tempeleng deme masa tengah syok syok online FB. pe rasanya? eee~ sangat takde otak dan tak berakal!


bye!

5 comments:

sembil9n said...

AHAHAHAHAHAHAAHAH~ aku tb2 terbyg duk bdk kt CC tgh duk layan FB... ade org datang...sepak sekuat hati...pastu gelak....msti best kan? hahahah mst dy trpinge3

fuuh~! nsb bek aq bukan remaja

apezs shah said...

mmg gilerlah budak nie..
1) pasal video tu : kalau nak ciom betol, g bilik sana.. jangan tayangkan kat depan org ramai. lagi satu pulak eat org lain pon tmbh dosa atas kesalah derang.

2) tempeleng : apa kebanggang budak budak tu. ya allah, dah xnak kasi duit pastu buat mcmtu. apelah nak jadi. harap tua nanti derang jadi mcmtu.(tapi takot xsempat tua)

benggang.. gilerh derang tu.

Bella ♥ said...

sembil9n : hahaha aku pulak tgh terbayangkan ko dok kat CC pastu kene tempeleng ngan aku secare laju laju tanpe henti. hahaha amacam? nak try tak? hahaha ;DD sape kata kau bukan remaja? ceh~

shah : budak budak ni mmg giler! bodoh sgt. ishk tak boleh la nak cakap hal ni. mesti rase hangin je satu badan. rase cam nak lempang lempang je dorg tuh. takde akal! SUNGGUH!

ANATI SOKI said...

subhanallah.. remaja skrg.. kdg2 prilaku mcm tuh buat diorng rasa hebbat / or nkdpt tabik dr membe2.. tp bila tgk2 balik.. kadang2 rasa cm diorng tak mtg. terlalu kebudakan2. kurang didikan mungkin.

Bella ♥ said...

betul! setuju sgt dgn ana. pikiran tak matang. memalukan diri sendiri. haihh