Followers

Tuesday, November 9, 2010

HEADER COMEL! *teruja*

Assalamualaikum.




aaaaaarghhhhhhhhhhhhhhh! 


ok puas dah jerit.



hai hai hai. sebenarnya kan. aku ni baru lepas tension sebab tak boleh nak post entry baru. asik loading je memanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang. sakit je hati ni kan. skang ni baru lega sikit sebab da ok dah. kalau tak mmg stok kene maki je lah blog aku ni ha. haihhh


eh eh. haha korang perasan tak ape yang aku perasan? hahaha tu yang dekat atas tu. hehe eh. HEADER baru. wah! suke giler ah weh! dulu header huduh je sebab buat sendiri. walaupun gune adobe. tapi tetap huduh. sebab takde skill. haha blaja dulu pun blaja sendiri. tu yang agak lampi dalam mngedit nih. hehe korang ingat tak macam mana rupa header dulu? apa tak ingat? ishk. ni nak tacing ni. sobsob T.T. haha tak ah. dulu header rupe die cmni......



kelakar an? hakhakhak tapi tapi tapi sekarang dah betukar wajah. hehe jadi camni


comel giler ah! masa aku tgk je gambar ni dalam email aku, aku da teruja dah. hahaha walaupun agak pening gak nak adjust die bagi suits kat blog ni. tapi aku tetap tabah. hahahaha ayat poyo jap. dan akhirnya blog ku telah terhiasi dengan header ini. sangat comel. credit to Sembil9n buatkan header ni tuk aku. TQ ye derrr! cantik! aku puas hati dengan kerja kau. lepas ni macam macam benda lagi yang aku akan soh ko design kan. heheheeh pocayola den jonji ha. hehe ^^,


ok la tu je nak bgtau byebye

3 comments:

sembil9n said...

ekau kono lah bayor den...baru eden buekkan ekau....ahahaha

hani bella said...

eh semilan ni membe ak ah penan! anannnnn belagak ah ko ngan ak*tibetibe ahahha

Bella ♥ said...

nine : laaa..mmg ah! takkan aku nak gune kedrat ko freeee kot! musti ah aku baya. hakhakhak

bella : sebok ah ko nih. g tido. haha ;DD