Followers

Wednesday, November 3, 2010

KAU DAH BOLEH PERGI!

Assalamualaikum.


mood : bengang.


wahai engkau.


aku tau ko baik.alim.pandai. semua org nak kawan ngan ko. mase depan ko cerah. aku tak baik. suke buat cerita an? tak paya ah kawan ngan aku. ko g ah cari orang orang yg baik jugak macam kau. aku pun bergurau jugak tapi takde ah yg melibatkan sensitivity. piki ah sikit. kata bakal pendidik. tapi beza gurau biasa ngan gurau sensitif pun tak tau ke? oh lupa pulak. orang terlebih pandai. mana tau benda benda tu sume. kan? :)


terima kasih membuatkan pagi aku kelam. aku bengang. aku bangun pagi ni dengan rasa gembira sebab takde class. yang ko boleh pulak buat mood aku tonggang terbalik an? elok la. tahniah gile ah kat ko! memang ko ah manusia paling baik penah aku jumpe! TERIMA KASIH bebanyak. 


aku ni memang orang tak baik. tak tutup aurat. suke buat cerita. pegang sane sini. kalau nak nasihat biarla cara yang baik ni tak. yang lagi macam celaka. ko kata aku buat fitnah pasal ko kan? elokla. aku memang suke buat cerita pasal orang. lagi lagi kau! haaa..puas hati ko ngan statement aku tu? ha? klau kau rasa aku perempuan tak baik tak paya ah kawan ngan aku. kau pegi kawan ngan budak budak yang sama level ngan ko tu. ko kawan ngan aku pun bukan sebab ko nak kawan ngan aku an? tapi sebab ko nak kawan ngan kawan aku an? ko ingat aku bodo ke ha? 


seumur hidup aku, aku tak pernah ah nak buat fitnah pasal orang! kau ingat aku ni ape? mami jarum ke? aku ade banyak lagi benda berfaedah nak buat selain drpd jaga tepi kain hal orang tu. kalau kau rasa ape yg aku cakap tu suatu fitnah. go on la weh! go on with ur life la! aku da menyampah pulak dengan kau ni ha. dengan golongan kau pun aku menyampah. poyo! belagak! macam hot je. kau ingat kau bakal guru kau bagus ke? ohh ye. memang bagus pun kan? bakal mendidik anak bangsa.


hahahaha..aku suke ah. aku suke bila orang bagus kata macam macam pasal aku. aku suka sangat. terasa bangga sekejap. terima kasih ah sebab ngutuk aku kan. kata aku buat fitnah bagai an. TQ! TQ very much! ;pp start from now. u may got lost from my life! :) 


bye bye!

2 comments: