Followers

Tuesday, November 30, 2010

pergi untuk seketika

Assalamualaikum.


aku nak habaq mai kat hampa semua yang aku nak bercuti selama beberapa hari drpd berblogging. terdapat beberapa sebab kenapa aku nak cuti and tak mau online sekejap. tak lama. untuk beberapa hari atau beberapa minggu je. so kepada korang yang menantikan story drpd aku tu keep on waiting ok. haha 


masih ada tugas yang lebih penting harus aku settlekan. see ya whenever aku online lagi ok. :)


bye semua!

5 comments:

Heidi Shafiq said...

take care.. :)

hamzah ian said...

alahai,,..

Bella ♥ said...

heidi : tQ! :)

hamzah : alamak. hehe ;DD

N.HIDAYAT said...

hi lama ke close ni? :)

Bella ♥ said...

tak tau lagi. sampai dapat hidayah tuk buat entry baru tu dah kire comeback la tuh. haha ;DD