Followers

Thursday, November 11, 2010

melecet!!

Assalamualaikum.


According to the post title, bolehla di manipulasikan bahawa kaki saya melecet. arghhhhhhhhhhhhhh! tidak! hati aku yang melecet skang nih.
tension tension! 


hidup ni hanya sekali. nak cari kawan baik memang susah. nak cari kawan yang biasa biasa pun susah. tapi kalau nak cari musuh senang je. sekelip mata dah boleh ada musuh. cara dia senang je. buat perkara yang semua orang tak suka termasuk diri kau sendiri. ha. dengan sepantas kilatnya kau dapat musuh. da lah. taknak cite. MELECET!


bye!

6 comments:

diana said...

ala..cerita la sampai habis..
kenapa sampai melecet??

Bella ♥ said...

taknak la citer. nanti takut ade org terasa.biarla diorang taknak jaga hati saya sekalipun. tapi saya sebagai kawan saya nak jaga hati diorang. sedih sebenarnya nih hurmmmm T.T

RastaMat said...

tak elok cite separoh jalan ni..
luahkanlah walaupon ia pahit..

ayat cam syal je kan..
wakakakakaka...

Bella ♥ said...

hakhakhak tau takpe! adoi~

Azman Hui Hui said...

jum kwn dengan gua..heehe

Bella ♥ said...

boleh boleh! gua universal! hakhak semua pun gua kawan. :)