Followers

Thursday, November 11, 2010

CERITA KREATIF

Assalamualaikum.


harini sekali lagi aku menerjah blog BEN ASHAARI. dan sekali lagi juga aku ternampak post dia yang sangat menarik. diabuat contest ok! hahahaah contest bergambar. aku rasa macam nak join je sebab macam best je! dah lama tak asah bakat masa sekolah rendah dulu yang sangat suka buat cerita bergambar. hahaha haaa sebelum tu aku penah jugak masuk segmen incik Ben ni iaitu segmen SUAI KENAL BLOGGER...ANDA BERMINAT? haaaa tapi tu sebuah segmen. kali ni contest. hehe


mari mulakan sesi cerita bergambar secara kreatif :)

*********************************************************************************

dulu masa mula mula berblogging tak ramai follower. dua tiga kerat je. bila orang komen mula lah


konon konon senyum camtu tuh cute la tuh. haha tapi lepas dah dua tiga bulan berblogging and join segmen segmen yang berunsur silaturahim oleh incik Ben, follower makin ramai. makin menjadi jadi pulak ni ha. bila dah ramai follower, cerita pun makin hot. makin mendapat sambutan. dulu orang komen je senyum senyum sipu. sekarang bila orang puji, amboi...............bukan main lagi


senyum sampai nampak gigi. siap pakej dengan pagar besi. haha setelah setahun berblogging follower dah beribu. cerita dah ramai yang orang suka. bila dah


berjaya dan berada di atas. terasa happy dan di hormati. hehe masa ni macam macam aktiviti yang nak dibuat. macam macam segmen dan macam macam contest dibuat semata mata untuk


membimbing blogger baru agar diorang mampu berdiri megah seperti mana dia sekarang. mulia betul hati dia kan? hari demi hari demi hari pun berlalu. jumlah blogger baru bertambah


seronoknya dunia blogging kini. dah banyak blog yang boleh dikunjungi. lepas ni boleh la selalu


duduk depan pc dan berblogwalking! hehe tengok perkembangan blogger blogger baru. Setelah beberapa tahun berlalu. dia dah penat untuk melibatkan diri dalam dunia ini. katanya ramai bakat baru dan orang muda yang lebih berkelayakan dan mempunyai tenaga kudrat yang lebih berguna. idea pun lebih menjana. jadi dia ambil keputusan untuk berhenti dan 


hanya melihat perkembangan muda mudi dunia blog dari jauh. :)) Dan kini dia bahagia dengan hidupnya. ^^,

********************************************************************************* 

Selamat Membaca ye anda semua :)


bye bye

23 comments:

hani said...

HAHAHAHA! STYLE GILERR! KREATIF KREATIF! SEMOGA MENANG KAWAN! ^_^

Bella ♥ said...

heheheeh thnx kawan! :))

apezs shah said...

wah lagi menarik susunan awak..;)

Bella ♥ said...

iskh. tak la. ni buat last minute ni tau. sememeh je! haha
anyway thnx! :))

rabiatul said...

g0od luck :)

Bella ♥ said...

tQ! :)

NadGorgeous said...

semoge menang..!

jeles la tengok bella masuk, huhu.
nasib baik la nak exam kan.. kalau tak habis lah! hahaha

Bella ♥ said...

hekhekhek tQ kak nad! eh laaaa..sempat lagi la kak nad nak masuk. ada lagi dua jam! hahaha

Mas said...

gud luck... hehehe memang menarik!

Bella ♥ said...

hehehe terima kasih! :)

sembil9n said...

hahhahahaa.....ni mst xd keje gk kn??

Bella ♥ said...

tau takpe! haha

alieff said...

alieff vote bella kat sini:
http://www.benashaari.com/2010/11/mari-mengundi-jangan-persiakan-undian.html

suke~

Bella ♥ said...

thnx aliff! :)) hehe

Lelaki Ini said...

gud luck!

Bella ♥ said...

thanks! :)) hehe

colela said...

hahaha..gambo yg last tu macho lah..i tergoda. nak nombo phone die bleh?

ZACK ENTRY said...

gud luck..=)

nur said...

nice nice
ALL IN ONE

FareedSairi said...

Good Luck :)

Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Cerita Kreatif oleh Ben Ashaari

nur said...

good luck
ALL IN ONE

Bella ♥ said...

u nak nombor die? awwww~ jgnla begitu! haha nnti wife dia mara cano? hahaha

Bella ♥ said...

zack nur and fareed : thnx a lot ya! :))