Followers

Friday, November 12, 2010

kecik kecik da pandai melucah!

Assalamualaikum.


Aku teringat dengan sorang kawan aku masa sekolah dulu. nama dia Tipah bukan nama sebenar. dia tak berkeliaran kat sekolah secara single. tapi secara duo/berkumpulan. ada 3 orang pengikut setia dia iaitu Bedah, Bedot dan Bedut bukan nama sebenar. diorang ni kaki melucah je kat sekolah dulu. walaupun aku ni kira terdedah jugak dengan benda benda yang 18SX ni, tapi aku takde lah sampai nak mencuba and lepas cuba tu pi citer kat semua orang. bodo la aku kan? 


Dalam dorang 4 orang ni. ade sorang je yang suci. aku tak tau la suci dalam debu ke suci murni ke putih suci ke. aku pun tak sure. kenapa aku cakap dia suci? haha sebab dia sorang je yang tak terjebak lagi dalam melakukan aktiviti aktiviti sumbang ni. dia dok dengar je tiap tiap hari member dia citer. tapi dia cam takda benda nak citer sebab takde pengalaman kot. kesian pun ade gak an. haha 


eh cane aku boleh tau ni? aku tau sebab aku pun geng ngan dorang jugak la. tapi geng yang TERPAKSA ok! sebab aku dulu masa masuk lam kelas tu takde geng. sebab budak budak sume dengki ngan aku. dorang sume dok kata aku giler kuasa la, kaki ampu cikgula. pale otak deme! aku belajar betul betul dalam kelas, fokus! tu pasal cikgu sayang aku. tak cam korang. 24 jam ngumpat. mulut cam sial! bengang lak tetibe bila ingat ni ha. dah tu dok bising bising cakap aku giler kuasa. ko ingat aku teringin sangat ke nak jadi ketua kelas bagi arahan kat korang? dah la macam haram taknak dengar cakap! pastu yang paling tak tau malu bila time BI tecer bagi keje je sume dok ngendeng ngedeng kat aku mintak tolong. pale bana betul! bila aku mintak tolong subjek math haram sorang nak tolong. start dari situ memang haram aku nak tegur dorang walaupun satu kelas. pi mati lah.


ok ok. fokus pada geng melucah. haha dorang ni aktiviti kalau datang sekolah je topik utama dorang mesti pasal jantan. adoi~ aku da naik muak dah. kalau korang syok kat jantan tu pi jela habaq kat depa. mana tau kot melekat sorang da boleh kawin. kemaluan kan dah gatal sangat kan? haaa.. sengal tak? tapi kan. kalau citer pasal jantan je aku tak kesah la. ni dok masuk kelas bila cikgu mengajar sebok citer pi main ngan sape malam tadi la. aku ingat lagi dialog dorang macam ni :-


*****************************************************************


Tipah : weh Bedot! malam tadi ko buat ape je? aku nmpak ko tergedik naik moto ngan ****.


Bedot : eh. cano lak ekau boleh nampak ni? den dah kluar baik punyo time tongah malam pun ekau nampak gak ko?


Tipah : yola. eden pun tongah ado projek baik punyo malam tadi. bapak den takdo umah. apo laie. setan la den.


Bedot : haha gampang kau yo! den poie umah **** la. tolong dio settle bila air tertunggak. haha


Tipah : samo la den pun. ekau buek apo jo? den somalam isap dio punya bapak ah ganeh mamat tuh! abis tokak den nak dijolok ae. 


Bedot : den biaso biaso yola. den ni an pomalu orang ae. den tutup mato, dio yola yang handle. tapi somalam sompek gak den sapu KY kek dio.


Tipah : sonok la kau! patutla den tengok ekau kenkang smacam yo arini. den tak dapek. sangap da ni ha.


*bahaso nogori sobab den dulu blaja kek nilai* haha
*****************************************************************

tengokla dialog dorang tu. seyes bai! wa tak tipu ni. ni kisah benar. tiada yang benar melainkan yang benar benar belaka. haha baru form2 tu beb! nasib baikla masa aku form3 aku dah dapat geng satu kepala. itupun jantan je. sorang je pompuan. itu pun kire ok la. atleast aku tak terjebak nak dgr pe yg dorang lucahkan. haha

sebenarnya motif aku citer ni nak menyedarkan diri aku sendiri yang dunia skang ni dah luas penyakit sosial nya. baru form2 dah pandai main. kalau form3 pandai apa pulak? haihh realiti hidup dunia skang. otak pandai bergeliga. tapi perangai? HARAM! tak dinafikan aku pun otak bukan sihat sangat. bukan tak terdedah ngan benda benda ni masa ku skola dulu. tapi takde la sampai nak mencuba. 

walaupun dorang macam tu tapi aku respek ah dorang sebab dorang jujur bai! haha tak macam minah lain kat sekola aku tu. budjet suci baik je. sekali kene tangkap main kat belakang pokok serai. abis ustad tayang video kat skola. besar kemaluan budak tu! tapi datang gak sekola tanpa rase besalah. haha takde perasaan betul! skang ni aku still contact lagi dengan minah 4 orang ni.

Tipah : belajar UITM bai. haha dapat gak masuk U. aku? haha takde rezki.

Bedot : den dongar dah kawin. kono tangkap basah. tapi kawin ngan orang lain. lantak la. asal dorang bahagia.

Bedah : belajar skang kat private kolej.

Bedut : kojo kek mano den pun tak tau. haha

ni lah kisah 4 geng melucah masa zaman aku sekolah dulu. lam surau pun boleh tunjuk lovebite kat gua. bodo la lu orang nih! haha 

dah la tu. bye bye 


2 comments:

sembil9n said...

lu pun melucah la bella.... ko citer la tapis sikit... ni open sgt =__=

Bella ♥ said...

hakhakhak. nak buat cano beb! den citor yg real ni. hakhak