Followers

Thursday, September 8, 2011

APE PUN TAK BOLEH!

Assalamualaikum!


wah! dah sepurnama merindu bak kata Dato Siti Nurhaliza aku meninggalkan dunia berblogging ni. kehkehkeh kalau up entry pun semua stok sekadar ado. yang ado. aku rasakan semenjak dua menjak tiga menjak ni, otak aku blur. tatau la kenapa. nak kata dok pikir pasal stpm sgt tak adola pun. nak kata pikir pasal masa depan pun tak la sgt. aku sendiri blur. tapi asal aku bukak blog nak up entry je mulalah kepala pening pening lalat. ape pun tak boleh la wehh!


hahha harini sebenarnya aku update semata nak cite kat korang yang aku baru je start percubaan STPM aku. yg paling penting aku dah setel exam utk paper selaras satu Selangor iaitu paper separa killer Pengajian Am. haaa.. nak cite kat kau, paper ni mmg killer nak mati. ko nak tau knp? sebab arahan. aku rasa dalam subjek ni benda yg penting kau nak kene paham adalah arahan soalan tu. bukan die punye essay tau, tp die punye arahan. haaa.. kau silap je baca arahan, habisla graf kau tunggang tebalik, pola kau cerca merba, muke kau pucat lesi tgk jam tinggal sejam setengah. homaigood! ko hengat cukup ke tiga jam tu nak buat semua ha? memang aku tabik spring kalau korang sempat. tp aku tgk budak budak aku ni, ade yg terlebih sempat sampai sempat tido. itu lebihh.


ni adalah rupa graf yg sebetulnya....


malas nak warnakan...... 


manakala, ini adalah rupa graf yg aku buat... -..-


rupe je cantik, tapi SALAH!


Lihatlah perbezaan yang sangat ketara itu ye. apakah perasaan anda sekiranya anda mengalami situasi diatas? adakah anda akan membunuh diri? Beri cadangan... 




-..- tensi mak nyah!
sekian..

4 comments:

Fahtehaa said...

errkk,. mcm ne boleh salah kawan :D
saya buat betul ! graf bar memesong, but that paper memang killer ! tehaa take 15minutes in pola question..HUHUH ~

Bella ♥ said...

huuuu~
sedih gile dah salah. konfius pada kata kunci peratus dgn data yg die bagi. arghhhh!
takpe takpe. baru trial. ekekekeke :D

Miss Rafmien said...

ni last test der.. kau kene banyakkan buat latihan taw.. kene paham betul2.. aku punn talut2 jea. aku buat carta pai banding. huhuu.. alhamdulillah aku sempat buat semua. tak tahu betul ke tak. hohoho :DD

Bella ♥ said...

untungla sempat buat kan? huhu
risau doe.
tp harap harap pam 1 dpt mmbantu sebab tak susah sgt kot :)