Followers

Friday, December 17, 2010

SEGMEN : Dulu Aku Nakal.

Assalamualaikum


Ben Ashaari sekali lagi buat satu segmen yang sangat menarik. Dan Cik Bella juga sekali lagi tanpa ada rasa malu malu nak join segmen nih. hehe :))

1. nama sekolah rendah dan sekolah menengah dahulu & tahun ?
    Sekolah Rendah Kebangsaan Kompleks KLIA ('99 - '04)
    Sekolah Menengah Kebangsaan Kompleks KLIA ('05 - '07)
    Sekolah menengah Kebangsaan Sungai Manggis ('08 - '09)


2. aktiviti kokurikulum yang korang ceburi ?
    Bola Baling, BolaJaring & Bola Tampar.
    Koir, Chorul Speaking & Public Speaking.


3. jawatan yang disandang dahulu ?
    Ketua Kelas,
    Pen. Ketua Kelas,
    Pengawas Sek,
    Pengerusi Persatuan


4. nama guru kesayangan korang ?
    Pn. Nora Hamzah & Pn. Anisah
    Pn. Norma & Pn. Aisyah 


5. subjek paling disukai dan tidak suka ?
    paling suka : English 
    paling tak suka : MATH & ADDMATH! arghhhh!


6. kawan baik masa sekolah ..
    Meaza, Nik, Nadyea, Izzatul, Syera & Ijan.


7. cita-cita masa sek ?
    Business Woman! 


8. artis faveret masa sek ?
    Siti Nurhaliza kot? haha


9. perkara yang tidak dapat dilupakan masa sek ?
    hehe banyak ah! paling takleh lupa masa mmber aku seorang mafia kat sekolah. hahaha mafia ah sangat. tapi bila time nak kene cucuk jarum je nangis and lari lari satu sekolah. hahahaha muke hensem tapi takut jarum. bujet kat sekolah ganas je. hakhak. dapat duit 10 hengget dari ustad baru nak enjit, tu pun nangis jerit jerit. adoi~ kelakar giler ah! :DD


10. jika dapat pulang ke sek, perkara apa yang ingin kamu lakukan ?
     apa lagi,,tengok TV sambil makan, pastu agak agak dah time pegi kuar men basikal ngan kawan kawan. tu masa sekolah rendah ah. bila dah sekolah menengah ni,balik sekolah teros cari handphone dulu. hehe 


11. ceritakan kenakalan yang tidak dapat dilupakan semasa sek dahulu..
    dulu masa sekolah aku ni nakal tauk! hahaha masa sekolah rendah dulu aku suke buli orang tanpa aku sedari. maybe dah mmg habit kot. aku pukul member aku sampai berdarah beb bibir die. ade tu aku buli secara halusssss~ cano halus? patahkan pembaris die, taburkan semua yang ada dalam pencil box die. eh macam macam lah. heheh yang paling tak boleh lupe, aku tumbuk anak polis sampai patah gigi die. bapak dia siap jumpe aku lagi, tapi gua COOL! :) bila dah meningkat dewasa sikit, eceh~ zaman sekolah menengah aku kurang sikit ah. aku dah tak main dah belasah belasah orang nih, aku buli secara emosi je. hahahah sudah~ kalau nak citer bagi abis memang lama ah weh. cukup ah smpai sini je :)




byebye!

9 comments:

apezs shah said...

aiyoooo ganasnye peremp0uan ini hehee.. wah suka dato ct ye..;)

Bella ♥ said...

hakhak. tak boleh nak kata apa la heh! hahahaha mana ada ganas. gua COOL! hakhak

Syafiq Rosli said...

nice memories..:)

Bella ♥ said...

thnx you! :)

budak nakal nih! :D

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan

Bella ♥ said...

salam perkenalan juga!

saya nabila :)

BeYLa! said...

haha nakal betul! Sian ank polis tu!hee.

forever love said...

gler ganas

Bella ♥ said...

beyla : hikhik. dah anak polis tu cari pasal. kite kene bagi die pengajaran. hakhakhak

forever love : hehe mana ada. biase biase je. hikkkkkk :DD