Followers

Saturday, December 18, 2010

LOSERnya Aku Bila........

Assalamualaikum.

harini nak citer pasal keLOSERan aku. 

LOSERnya Aku Bila :

1. bercita cita nak online tapi bila aku online je semua orang idle. arghhhh! tension beb! kalau ada yang online pun semua macam hareeeem! tegur tapi tak layan. kan LOSER tu kan?

2. semangat giler bila mak kata nak pi kenduri. sebab apa? sebab boleh bergaya dengan DSLR Olympus E300 aku tuh. tapi bila dah sampai sana pun macam hareeeemmm jugak sebab malu dah nak tunjukkan camera sebab orang lain punya camera lagi HOT! arghhhh....abah! nak camera baru! T.T

3. bercita cita nak edit gambar yang bertimbun timbun dalam laptop nih, malangnya laptop tak install Adode, rasa LOSER giler! sebab setiap kali aku nak edit gambar aku terpaksa transfer gambar masuk pendrive then copy dalam computer pastu edit, bila dah settle edit, transfer balik masuk pendrive pastu savekan dalam laptop. LOSER kan? kan? paling tak boleh blah tu bila setiapkali aku nak transferkan gambar pendrive aku HILANG! pergh! LOSER KUASA DUA weh! 

4. terasa LOSER bila niat hati nak update blog tapi takda idea. pergh. rase macam nak belah tengkorak pastu perah perah otak tuh, then minum, pastu letak balik otak kat tempat asal pastu baru update blog. macam gitu sekali an? bongok sungguh!

5. bila beriya-iya nak tengok citer kat wayang tapi duit haremmm satu sen pun takdok! lagu mano tuh? haihh sedih! wahai duit, datanglah padaku. 

6. semangat baca buku sehari sebelum exam. dengan rasa confident boleh jawab exam. bila dapat paper muka COOOOL gila walaupun soalan susah nak mati ( lagi lagi ekonomi ) tapi dengan hati yang kental, perah jugak pale otak ni supaya keluar semua idea idea tuk jawab paper. bila dah siap rasa senang and bujet dapat markah tinggi. ceh~ tapi bila dapat result macam lahanat! arghhhhhh! C- je. apakah? FAILED!

7. dapat tawaran blaja oberseatapi pi tolak. haha bongok berganda! hahaha LOSER! 

8. terasa diri begitu hina sekali disamping member member yang pandai bergaya, tapi aku pakai tshirt ngan jeans je. bapak ah sedih. orang lain pakai baju semua HOT HOT. huaaaaa! T.T pasni taknak kuar ngan member member dah!

9. bf aku tak contact aku satu hari tapi aku dah tension pikir bukan bukan. padahal dia pi keje je. huhu LOSER giler sebab susah nak percaya kat orang laki nih. (skang kat thailand pun tiap tiap malam asik ingat nak balik je sebab dah seminggu tak dengar suara dia [T.T]










ye aku tau aku LOSER! :'(


loser.....T.T

4 comments:

diana said...

ish..
ish..
ada orang yang lebih teruk dari kamu..
hidup serba kekurangan..
tak baik rasa gitu tau...
senyum-senyum..:)

Bella ♥ said...

ye. sy tahu tu.
tapi kadang kadang terasa jugaklah keLOSERannya tuh. Huuuuu T.T

hamzah ian said...

tak loser la..

Bella ♥ said...

kire loser dah nih. :((