Followers

Saturday, December 10, 2011

Sahabat Kurniaan Tuhan

Assalamualaikum...


Good evening dear awesome girl and gentle boy out there!


Well, you guys must have best friend isn't? So do I. Aku ada ramai kawan, tapi kawan baik hanya sebilangan je. Diorang ni la yang aku boleh harapkan bila aku tengah sedih, kecewa, merana, takde duit etc. Seorang manusia dengan gelaran sahabat adalah sangat sukar untuk dicari. Dan aku bersyukur sangat sangat kerana aku diberikan sahabat yang sangat memahami..


Mari mulakan pengembaraan Sahabat!


Izzatul Farhanim Mohd Razali
I know this girl since primary school. And until now, we are still friend and we are good! :DD She's such a good girl, she's clever. Dia sekarang study di UITM Shah Alam in Degree Law. bagus kan? Ohh sahabat. I wishh you the very best in life. Doakan aku supaya aku dapat harungi semua jalan hidup ni dengan tenang dan penuh sabar ye sayang.. :)


Nur Hamizah Musa
Gadis comel ni, aku kenal since primary jugak and rapat since darjah 4. Dia ni sangat sangat sangatla polite. Cakap pun slowwwww je. Dia jugak seorang sahabat yang dulunya sangat menjaga hati kawan ye. Walaupun kadang kadang dia buat orang terasa, tapi dia baik! Well, anak mithali la katakan. Hehhe aku selalu lepak dengan dia masa zaman zaman sekolah menengah. Family dia dah macam family aku dah masa tu. Kadang kadang lepak sampai lupa nak balik rumah. Dia sekarang study kat UITM Penang, amik ape ek? Diploma engineering kot. (lupa!) Miza, i pray you the very very best of luck. Aku akan selalu rindu kau tauuuu! :DD


Nur Nadiah Abdul Walid
This girl pun aku kenal daripada sekolah rendah. And rapat since darjah 4 or 5 something like that. For most you guys need to know is, she is a very very very very sensitive girl everrr! I know her much. But now she have change. Heeee~ kau dah tak sesentap macam dulu kan? Haaa macam tu la kawan aku. Be tough! Be brave all the time. Peduli kan dengan orang yang sibuk nak jatuhkan kita, malukan kita or etc tu. Semua tu dengki. Aku harap lepas ni kau akan bertambah tambah kuat, sama kuat macam aku tauuu! Dia ni study kat UITM Melaka ambil course ape ahh? Accounting? Ke? Hahha (lupa lagi!) Aku doakan kau berjaya dalam bidang yang ceburi ye sayang :D


Nursyahirah Sujangi
Makcik ni merupakan makcik aku, tapi kitorang sebaya. hahha Aku kenal dia since aku pindah sekolah masa aku form 4. Dulu dia ni kerek je dalam kelas. Masa form 4 tu takla rapat sangat. (biasalah dia budak pandai maa) But then masa form 5 kebetulan aku duduk sebelah dia, kitorang pun jadilah rapat. Dia ni sangat pandai and sangat minat matematik. Aku tataula macam mana dia ni boleh minat dengan nombor. Addmath pun senang senang je die boleh skor wehh.. Dengki tahu! Dia sekarang study di Kolej Matrikulasi Pulau Pinang dalam bidang Sains Fizik. Aku doakan kau berjaya untuk menceburi bidang matematik dengan lebih mendalam lagi ye.. Aku akan sentiasa doakan kau yang jauhhh dari aku tu. T.T aku sedih tau kau jauh... (btw, congrats la result gempak!)


Shila Shaharaman
Haaaaaaa... ini pulak special sikit. Kenal tak sampai setahun dah boleh jadi sahabat macam kenal bertahun tahun lamanya. Kitorang sangat memahami satu sama lain. Masalah yang kitorang hadapi pun macam lebih kurang je. Itu pasal kitorang senang je nak rapat, bila nak kongsi masalah senang je nak cerita. Faveret kitorang gayut lama lama dalam phone. Lepas tu ade trade mark yang akan kitorang sebut bila sesuatu topik itu tidak digemari. HAHHA sampai ade TM tu beb! Dia pulak study kat Politeknik Melaka amik course Perhotelan. Awok awok, kita doakan awok kuat ye. Kita doakan awok tak nangis nangis lagi, sebab kalau awok nangis mata awok serupa dengan bola golf. HAHHA :DD (kau pun congrats result superbb!)


Too all of you guys! Aku sayang sangat kat korang. Tanpa korang semua, siapalah Nabila Hani Nizar ni. Tanpa korang mesti aku tak boleh nak happy happy macam sekarang ni. tanpa korang mungkin aku masih menangis lagi. You guys mean a lot too me! THANK YOU SOO MUCHH! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


good night! 

12 comments:

izza razali said...

woh woh, terharu woh. kita sahabat woh. semoga berjaya wohh
kenapa byk woh ni, woh.. haha

Bella ♥ said...

haha semoga ikatan persahabatan yang terjalin ni kekal hingga ke syurga ye :)

hahha dah sampai la sakit otak die tuh! hahahahaha :DD

cik jiehah シ said...

An honest answer is the sign of true friendship ,.. semoge kekal persahabatan tu yep,.. :) follow sini tau,. hikhik..

Bella ♥ said...

insyaAllah..

moga moga persahabatan ni dapat kekal smpai mati pun :)

terima kasih follow! :DD

NHMS said...

kawan susah senang susah nak cari aw,
treat 'em well ok? ;)

Bella ♥ said...

InsyaAllah. Selagi mampu. :)

Anonymous said...

nk no tepon nik amalia tu bley :P

nk berkenalan,,, kuikuikui

Bella ♥ said...

amboi gatai!









TAK BOLEH! hahha


nak mintak sendiri. hikhik ;pp

Anonymous said...

hehhee.. camne nk mintak sndiri :P

Bella ♥ said...

cmne nak cari ye?? susah jugak soklan ko ni...







LU PIKILA SENDIRI MACAM MANA NAK MINTAK! hahahahaha ;DD

Dorky Guy said...

hye nik amalina..ekekeke

Bella ♥ said...

byeee~




hahahahahhahahahaahhahaha :DD