Followers

Tuesday, February 8, 2011

PEMENANG Contest Cik Bella New Target adalah................

Assalamualaikum!


Maaf kepada semua. bukan taknak update blog ye kawan kawan, tapi disebabkan beberapa masalah teknikal yang tak dapat dielakkan, maka blog ini telah terabai lebih kurang sebulan. Sedih dan berduka lara sebentar tuan hamba di sini. ecececeh~ hahaha


Entry kali ni sebenarnya nak bagitau PEMENANG 'tertunggak' Contest Cik Bella New Target tu ha. ehehehehe mesti ada yang ternanti nanti dan tertunggu tunggu dimana lah tuan punya BLOG ni kan. tak jadi ke nak ade winner? ke takde winner langsung ye dak? ehehehe tak la. ade je winnernyer. cuma masa je yang menjadi penghalang.


Jadi di umumkan secara sukacitanya. Pemenang bagi Contest Cik Bella New Target adalah~~~~~


JengJengJengJeng! hahahaha

Johan : 
Ayuuuu~

Naib Johan :  

Paling Kreatif : 
Banana Love!

Saguhati : 
Belog Alyah! 


Mesti ada yang macam pelik je kan. haritu macam banyak je ketegori, tapi kenapa ni macam sikit je. ok! actually, cerita yang korang buat ni tak beberapa nak kene dengan ketegori yang dipertandingkan, jadi. kita tukarla nama dia. hehe tapi hadiah tetap je sama. jangan risau ye anak anak! :)) 

Apa apa pun terima kasih kepada semua yang join contest ni, walaupun tak ramai, tapi aku berterima kasih sangat sebab korang sudi nak masuk contest yang tak seberapa ni. Thanks A Lot! :))


p/s : kepada pemenang, 
sila berikan no telefon bimbit 
anda pada komen di entry ini, 
agar senang untuk saya memasukkn 
amaunt yg sepatutnya ke dalam 
akaun telefon bimbit anda. 
heee~ jangan risau.
pastikan anda memberi no telefon bimbit 
anda sebelum 14 Februari utk mengelakkan
 hadiah anda drpd dibekukan.
jangan risau, 
komen anda akan saya HIDE kan. :))






1 comment:

Ayuu said...

assalamualaikum cik bella syg :)
terima kasihh banyak yea, terharuu sobs :') ahha. tak sangka2. thanks.
mu num, next comment :)
keep in touch.