Followers

Tuesday, January 11, 2011

Berakhirnya "Cik Bella New Target Contest"

Assalamualaikum!

wah! dah lama aku tak update. harini baru ada kesempatan nak update. dari sekolah lagi you. hahaha pekdahnya bawak broadband pi sekolah ni la motifnya! hahahaha anyway Cik Bella nak umumkan yang Cik Bella New Target Contest telahpun berakhir. so kepada sesiapa yang baru nak join tu harap maaf dan harap maklum je la yer! nnti Cik Bella buat contest yang lain korang join k heheheh ok la then, nak kene blaja nih. nanti Cikgu bebel you.

kepada yang join contest Cik Bella tu,, nantikan jawapan kepada pemenang contest ok? maaf jika berlaku kelewatan. Cik Bella agak sibuk kebelakangan ini. hehehehe :)) jumpa nanti ye! :)

byeee~

3 comments:

ejulz said...

x perasan laa pulak ada contest ni.. rugi ejulz x join.. waaaaaa!

Bella ♥ said...

rugi mmg rugi! takpe. nnti kalau ade contest lagi join tau! :))

hiro said...

spew menang weih?