Followers

Wednesday, September 8, 2010

#$%^&*@

argh! aku tension giler la..semalam satu hari yang penuh dengan masalah..aku tak penah kot dapat masalah bertimpa timpa dalam satu hari..haihh -_-" sedih aku..ni masalah yang lagi berat aku hadapi is.....ada orang gune gambar aku sebagai profile pic kat FB die! arghhhhh! BABI! tensionnyer aku! die ingat aku ni sape? Siti Nurhaliza? Justin Bieber? Jojo? Mariah Carey? Noh Hujan? Azlan and The Typewriter? woi! aku ni Nabila Hani jela..bukan artis pown! ko tak yah la nak letak muke aku jadi profile pic kau! dah la aku tak kenal kau.pastu dengan selamba badak kau je setelah kau gune gambar aku sebagai profile pic kau..kau add aku! ape la bodoh sangat kau ni mengantoikan diri kat aku? bongek la! ergggh! tension! tension! kalau lah ada citer citer buruk yang memalukan aku or kuar fitnah fitnah yang bukan bukan siaplah budak uh! aku bunuh kau! ergh! dah la kuangajar! kalau nak gune sekalipun bagitau la..dah la name pown bukan nama betul.bodoh punye olang! sekolah tak abis! argh! ni gambarnye kalau korang tak caye..aku siap crop agi simpan bukti...




tengok uh..muke aku kan? tapi nama memang bukan nama aku ok! hurgh! bayangkan kalau korang kene cam aku kene ni..kat FB uh ade seratus lebih orang add aku..semalam niat hati nak ushar lah kot kot ada yang kenal aku nak la approve..sekali haihh -.-'..selalunya orang orang yang add aku yang aku tak kenal memang aku tak approve..tapi kali ni aku nampak je muke aku kat profile si mangkuk ni teros aku approve..biadapla! cane la care aku nak tau sape mangkok ayun berkenaan? nak je aku hayun hayun kan pemilik FB ni..arghhhhhh!

2 comments:

amaliaa said...

asal dia kemaruk sgt guna pic kau? bahalul

Bella ♥ said...

hah! tu yg aku konfius tuh..maybe aku terlebih cute kot! ahahaha ;pp