Followers

Friday, February 24, 2012

LOVELY PERFUME IS NOW OPEN! :)

Assalamualaikum! 


Well Hello there guys! Setelah hampir berminggu yang lalu aku update, hari ni nak update blog lagi. 


Tapi tapi tapi.... Harini nak promote page di facebook that is LOVELY PERFUME! Im currently selling certain brand of perfumes.. Hihi baru nak berjinak jinak buat bisnes.. :) Korang semua jangan lupa like tau!


And sini ada sedikit info yang mungkin boleh menjawab persoalan korang dengan jenis perfume yang aku jual ni and mungkin boleh menarik hati korang untuk membeli perfume dengan aku.. heheheheh ;pp


AAA Grade Branded Sephora Dubai Perfume.


1. Kandungan asal adalah pati perfume tersebut cuma dikurangkan patinya. 90% original dan 10% lagi kandungan dan material lain digunakan.

2. Cara pembungkusan, kotak dan botol adalah sama seperti original. Yang membezakannya hanyalah material yang digunakan dan hampir sukar untuk membezakannya dengan original.

3. Ketahanan bau perfume ini bergantung pada tubuh badan pemakai ( eg. digunakan dalam bilik berhawa dingin, suhu badan dan tahap peluh ). Biasanya ia mampu bertahan selama 4 hingga 7 jam.

4. Gred AAA perfume adalah berbeza dengan perfume yang dijual di pasar malam yang berharga di antara RM 10 hingga RM 40 yang lebih terdiri daripada perfume bergred B dan C. 


Kenapa anda harus beli perfume ini? 

1. Harganya yang jauh lebih murah berbanding perfume original.

2. Penggemar perfume tegar, suka bertukar tukar perfume dan mengumpul koleksi perfume berjenama.

3. Untuk dihadiahkan kepada ibu bapa, adik abang, saudara mara atau kawan kawan. 


So guys, kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan perfume sebagai koleksi atau hadiah bolehlah contact di page LOVELY PERFUME untuk keterangan lanjut. :) Sekian saja promosi untuk hari ini.. Jumpa lagi! :)
Assalamualaikum! 

2 comments:

Anonymous said...

wuhuuuuuu wuhuuuuuu~ perfume lah! mesti kene like ni... :)

Good luck in doing bisuness ya!

Bella ♥ said...

TQ Anon! :) (awat takdak nama?)

Like jgn tak LIKE ye! :D